Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Peter, jeg er 26 år og kommer fra Allerød. Jeg har beskæftiget mig med at løse professorterninger, siden jeg var helt lille. Hvad der startede som en sjov udfordring, udviklede sig hurtigt til en stor passion, og jeg har sidenhen løst utallige terninger i alle størrelser og faconer. Det fascinerer mig at et simpelt stykke legetøj, som den originale professorterning, kan have over 43 trillioner forskellige kombinationer (jeps, 43 efterfulgt af 18 nuller!). Netop forskellige kombinationer er det, som der dyrkes på denne hjemmeside. Jeg anvender de mange forskellige løsninger til at producere diverse motiver.

Da hver side på en terning har 9 felter giver dette 9 pixels per terning. 9 pixels er relativ få til at lave genkendelige motiver ud af. Men jo flere terninger, desto mere detaljeret mosaikker kan der laves. Under min kollektion ses det, at allerede ved 9 terninger opnås der 81 pixels, og at der allerede her kan skabes små genkendelige motiver. Jeg har lavet nogle unikke designs, som kan ses under min kollektion. Jeg laver små som store mosaikker, og i mit galleri kan du se billeder af nogle af de større projekter, som jeg går og laver.

Er du også fascineret af professorterningens utallige muligheder? Og kunne du tænke dig et unikt billede af dig selv, din hund, dit sommerhus eller noget helt fjerde? Kontakt mig , og vi kan finde en skræddersyet løsning til dig.

r

For at være helt nøjagtig, så findes der:
(8! × 3^7) × (12! × 2^11)/2 = 43.252.003.274.489.856.000 mulige kombinationer på en Rubik’s cube.